پرفسور مجید سمعیی
 
دانشجویان پزشکی لرستان (خرم آباد)مهر89
 
 

مجید سمیعی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
 
پرش به: ناوبری، جستجو
مجید سمیعی

مجید سمیعی در ۷۰ سالگی
زادروز ۲۹ خرداد ۱۳۱۶
رشت
محل زندگی هانوفر Flag of Germany.svg
ملیت ایرانی پرچم ایران
پیشه جراح
فرزندان سعید سمیعی
خویشاوندان خاندان حاج سمیع رشتی

مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در رشت)[۱][۲][۳] پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است. او در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب و ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیان گذار آن بوده.

وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده‌است. ایشان بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» انجام داده‌است و در این زمینه بیشترین گزارش‌ها متعلق به ایشان می‌باشد. ایشان در دهه ۱۹۹۰ اقدام به تاسیس یک مرکز بین‌المللی علوم اعصاب (به انگلیسی: International Neuroscience Institute) که به اختصار INI شناخته می‌شود، نمود. بنای این مرکز برگرفته از شکل مغز می‌باشد. این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع است و ریاست آن را مجید سمیعی بر عهده دارد. سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار ایشان در یکی از کشورها برگزار می‌کنند. ایشان در حال حاضر نیز بسیار فعال بوده، عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند. مجید سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تلاش زیادی برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب ایران انجام می‌دهد.

سمیعی در ۱۰ مهر ۱۳۹۰ به دریافت عنوان استاد افتخاری دانشگاه تهران نائل شد.

محتویات

[نهفتن]

تحصیلات [ویرایش]

مجید سمیعی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در رشت به پایان رسانید.[۴] و سپس عازم آلمان گردید. رشته‌های زیست‌شناسی و پزشکی را در دانشگاه یوهانس گوتنبرگ شهر ماینتس به پایان رسانید و سپس دورهٔ تخصص جراحی مغز و اعصاب را زیر نظر پروفسور کورت شورمن شروع کرد و در سال ۱۳۴۹ به اخذ درجهٔ تخصص در این رشته نایل آمد.

وی کار علمی را با سمت استادیاری و معاونت بیمارستان جراحی مغز و اعصاب آغاز کرد. پس از چندی سرپرستی بخش جراحی مغز و اعصاب اطفال را به عهده گرفت. در سال ۱۳۵۱ به اخذ درجهٔ پروفسوری جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه یوهانس گوتنبرگ نایل گردید.

در سال ۱۳۵۰ اولین دوره از دوران آموزشی جراحی میکروسکوپی را آغاز کرد و در سال ۱۳۵۶ نخستین آزمایشگاه تمرین جراحی میکروسکوپی آلمان را با کمک بنیاد فولکس واگن تأسیس نمود.

در سال ۱۳۵۶، ریاست بیمارستان جراحی مغز و اعصاب را در شهر هانوفر به عهده گرفت در همین سال، کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه لیدن هلند به وی اعطا شد و در سال ۱۳۶۶ دانشگاه ماینتس تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب را به وی پیشنهاد کرد. در سال ۱۳۶۷ با قبول تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه هانوفر به کار پرداخت. از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱ ریاست انجمن بین‌المللی قاعدهٔ جمجمه را به عهده داشت و در سال ۱۳۷۱ به ریاست فدراسیون جهانی انجمنهای قاعدهٔ جمجمه انتخاب شد.

افتخارها [ویرایش]

تصویری از INI كه در شهر هانوفر آلمان واقع است.

برای تجلیل از مقام علمی و تجربیات ارزنده وی و همچنین گامهای بلندی که در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب برداشته‌است، رییس جمهوری آلمان غربی در سال۱۳۶۷ نشان خدمت درجه ۱ دولت آلمان را به او اهدا کرد. در همین سال جایزهٔ علمی ایالت نیدرزاکسن آلمان، به پاس فعالیتهای پر ارزش وی در راه پیشرفت جراحی مغز و اعصاب به نامبرده اهدا شد. همچنین وی رهبر گروه جراحان ابراهیم تاتلیسس خواننده بزرگ ترکیه بودند.[نیازمند منبع]

فهرست آثار پروفسور سمیعی [ویرایش]

مقالات: بیش از ۵۰۰ مقالهٔ علمی و ۱۷ کتاب مرجع در خصوص دستگاه عصبی مرکزی و محیطی. کتابها: برش نگاری پنوموآنسفال ـ جنبه‌های نوین اعصاب محیطی ـ اعصاب جمجمه‌ای ـ ضربه‌های وارد بر قاعدهٔ جمجمه ـ جراحی در ساقه مغز و بطن سوم و اطراف آن دو ـ جراحی قاعدهٔ مغز ـ ضایعات اعصاب محیطی ـ جراحی منطقهٔ زین ترکی و سینوسهای پیرامون بینی جراحی مننژیم قاعدهٔ مغز ـ جراحی کلیوس ـ روشهای نوین بازسازی استخوان ـ دوخت عروق و اعصاب و نیز پیوند در جراحی پلاستیک و جراحی ترمیمی ـ جراحی قاعدهٔ مغز ـ اطلس جراحی قاعدهٔ جمجمه.

و آخرین اثر(۲۰۰۸-۲۰۰۹): Samiis's Essentials in Neurosurgery که توسط انتشارات اسپرینگر منتشر شده‌است.


نظرات شما عزیزان:

ر.ع
ساعت0:36---7 آذر 1391
من که متوجه این کارا نمیشم!!
پستت رو حذف می کنم باز میزنی! مث اینکه وحی مستعجل شده که تو حتما اون چیزی که مد نظرته رو بزنی!اگه پست رو حذف کنم مث اینه که صورت مسله رو پاک کردم و قضیه ریشه ای حل نشده به همین خاطر هر وقت عقده هات کامل خالی شد بگو تا ما حذف کنیم اینو!!بعضی از بچه ها هم خورده نگیرن چرا من سریع السیر همچین پست های رو حذف نمیکنم دلیلش هم بر می گرده به خودم وشیوه های مدیریتی من!!!


؟؟؟؟!!!
ساعت11:46---2 آذر 1391
محض اطلاعتون من هيچ كدوم از اون دونفر نبودم اطمينان كاملم دارم كه روحشونم از اين قضايا باخبر نيست ولي اشكال نداره شما عقده هاتو خالي كن.

من
ساعت9:09---2 آذر 1391
شما بچه های پزشکی فک میکنین خیلی باهوشین!فک میکنین خیلی هالیتونه!!!
من با این دو مشکلی ندارم.اصلا تا حالا برخوردی باشون نداشتم.اینا عددی نیستن که باشون مشکلی داشته باشم.بقیتون هم همینطور...
فقط شباهت جالبیو بین این2تا با مارپل و میکی موس دیدم!!!بعدشم خواستم ازتون یه تست آی کیو بگیرم همین!
حالا بگو ببینم خانوم ؟؟؟!! :تو کدومشونی؟
خودتو ناراحت نکن.تو که گناهی نداری!فقط به به نفر شباهت داری.تازه ثواب زیادی هم بردی!!چون باعث خنده چن نفر شدی...
بای...........


!!???
ساعت21:25---30 آبان 1391
حالا به فرضم كه ما فهميديم اين دو نفر كيا هستن.شما واقعا خجالت نميكشيد از اين بچه بازي هايي كه راه انداختين.اصلا مشكلتون با اين دو نفر چيه؟؟؟با اين كارا مشكلتون حل ميشه؟؟

من
ساعت22:16---29 آبان 1391
از خنگی خودته!
مخصوصا اگه پستای قبلیمو خونده باشی.
اینا دو دوستن که همیشه با همن.
سمت راستیه خانم مارپله،چپیه هم میکی موس.این دیگه به هوش خودت بستگی داره که بتونی تشخیص بدی هر کدومشون به کدوم یکی از بچه های ترم 5 شباهت صددرصد دارن!ی اگه حتی آی کیوت در حد جلبک هم باشه!باز میتونی بفهمی که این عکسا رو از تو آلبوم خصوصی کیا برداشتم!!!


من
ساعت22:16---29 آبان 1391
از خنگی خودته!
مخصوصا اگه پستای قبلیمو خونده باشی.
اینا دو دوستن که همیشه با همن.
سمت راستیه خانم مارپله،چپیه هم میکی موس.این دیگه به هوش خودت بستگی داره که بتونی تشخیص بدی هر کدومشون به کدوم یکی از بچه های ترم 5 شباهت صددرصد دارن!ی اگه حتی آی کیوت در حد جلبک هم باشه!باز میتونی بفهمی که این عکسا رو از تو آلبوم خصوصی کیا برداشتم!!!


./.
ساعت20:29---28 آبان 1391
جل الخالق....
شباهتو...


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 7 آذر 1391برچسب:, :: 15:2 :: توسط : رسول عمرانی

درباره وبلاگ
به وبلاگ دانشجویان پزشکی لرستان (خرم آباد)مهر89 خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانشجویان پزشکی لرستان (خرم آباد)مهر89 و آدرس lmsm89.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 14
بازدید هفته : 25
بازدید ماه : 26
بازدید کل : 60306
تعداد مطالب : 41
تعداد نظرات : 199
تعداد آنلاین : 1